Peter

 

Portfolio

Hijlien door Peter Dijkgraaf

Hijlien | Onder aanvoering van Hijlien worden door bijzondere meubelontwerpes exclusieve meubelen ontwikkeld.
www.hijlien.com

Mijn verantwoordelijkheid:
Design (Photoshop, Illustrator), Coderen (XHTML, CSS, PHP) Tevens heb ik voor Hijlien de huisstijl ontworpen (Flyers en Visitekaartjes)

Zwier van der Weerd door Peter Dijkgraaf

Zwier van der Weerd | Zwier is een zanger in hart en nieren, met regelmaat treed hij op en trekt hij volle zalen.
www.zwiervandeweerd.nl

Mijn verantwoordelijkheid:
Design (Photoshop, Illustrator), Coderen (XHTML, CSS, PHP) Tevens heb ik voor Zwier van der Weerd Visitekaartjes ontworpen.

peter huiting door Peter Dijkgraaf

Peter Huiting | Peter Huiting is een tuinier met liefde voor zijn vak. In overleg met klanten ontwerpt en legt hij tuinen aan.

Mijn verantwoordelijkheid:
Design (Photoshop, Illustrator).
Coderen (XHTML, CSS, PHP, JQuery)

Flextubo door Peter Dijkgraaf

Flextubo | Flextubo is een bedrijf welke gereedschappen en automaterialen levert. Ze zijn voornamelijk gespecialiseert in hydroliek

Mijn verantwoordelijkheid:
Design (Photoshop).
Coderen (XHTML, CSS)

Over Mij

Eindelijk is het dan zover. Dat waar u allen al zo lang op hebt zitten wachten. Het mag eindelijk gezegt worden: "Peter's portfolio staat online!"

Het heeft wat zweet druppeltjes gekost, maar eindelijk is hij online "Mijn Portfolio website" De plaats waar ik al mijn werk zal tonen wat ik in de afgelopen tijd heb afgerond. Voordat we hier wat verder op in gaan wil ik mij even voorstellen. Ik ben Peter Dijkgraaf. Ik ben geboren in Zwolle en opgegroeid in het dorp Oene. Nadat ik na twee jaar huilen erachter kwam dat ik ook kon praten ben ik me daar meer op gaan richten. Na een paar jaar had ik dat wel onder de knie en zocht ik een nieuwe uitdaging. En na zo'n zeventien jaar had ik het dan eindelijk gevonden... Webdesign! En dat is waar ik me nu in mijn negentiende levensjaar vooral mee bezig houdt. Maar goed weer terug waar we mee begonnen, portfolio website. Op deze plaats vindt u de opdrachten die ik de afgelopen tijd heb afgerond. Dit zijn opdrachten die ik zelf als freelancer uitvoer voor klanten. Tevens vind u hier opdrachten die ik voor school uitvoer. Ik studeer Communication en Multimedia Design. Bij deze studie werk je aan de hand van opdrachten voor echte opdrachtgevers als "Veilig Verkeer Nederland" en "Dierenpark Emmen". Neem een kijkje en neem gerust contact met mij op als u het ziet zitten om even rond te tafel te zitten om uw ideeen te bespreken. Klik Hier voor mijn portfolio!

Peter Dijkgraaf

Contact

Om een bericht rechtstreek naar mij te sturen kunt je het onderstaande formulier invullen. Ik zal zo snel als menselijk mogelijk is antwoorden; Vrijwel altijd binnen 24 uur. Voor mijn telefoon nummer of mijn adres kun je de gegevens rechts gebruiken

Peter Dijkgraaf
Tuinen 1b
8911 KB Leeuwarden
06-20362995
Peter@studentsindesign.nl